Betalen

Alles over uw rekening

Voor het afhandelen van rekeningen, werken wij samen met Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties van vele zorgverleners in Nederland. Doordat wij onze financiële administratie uitbesteden, houden we meer tijd over wat we echt belangrijk vinden: goede behandelingen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. Indien mogelijk mag Infomedics de rekening of een deel van de rekening rechtstreeks incasseren bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een vastgesteld tarief gekoppeld.

Infomedics biedt u de mogelijkheid om uw rekeningen digitaal te ontvangen. Daarvoor wordt u, naar aanleiding van uw bezoek aan de tandartspraktijk, uitgenodigd een account aan te maken. De rekeningen worden dan voortaan op uw account geplaatst. U bent echter niet verplicht uw rekening digitaal te ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.infomedics.nl

Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd te betalen. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics.

Vragen over uw rekening?
Kijk eens bij de veelgestelde vragen van Infomedics. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Infomedics.

Contactgegevens Infomedics
www.infomedics.nl
Servicedesk patienten: 036-2031900
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u even overleggen?
Wij staan graag voor u klaar.